Η εταιρεία μας

Στόχος μας η προστασία του περιβάλλοντος.
Όχι άλλα μπάζα - σκουπίδια σε ρέματα

Η EcoBloumas είναι μια εταιρεία ενοικίασης κάδων και διαχείρισης απορριμάτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας από το 1983 σαν εταιρεία ανακύκλωσης ασχοληθήκαμε το 1987 για πρώτη φορά με τις ενοικιάσεις κάδων για αποκομιδή μπάζων. Το 2014 με συνεχείς ανανεώσεις του εξοπλισμού και του στόλου περάσουμε στην σημερινή της μορφή ως ατομική εταρεία (ΓΕ.ΜΗ. 159865406000). Κύριο αντικείμενο μας είναι πλέον οι ενοικιάσεις κάδων και containers για τη συλλογή απορριμμάτων, μπαζών και ανακυκλώσιμων υλικών.

Διαθέτουμε όλα τα είδη κάδων, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση προσαρμόζοντας τον εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε χώρου. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για κάθε τύπο έργου που αναλαμβάνουμε από το δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης, η ενοικίαση κάδων και containers και η διαχείριση των απορριμμάτων είναι απαραίτητα σε κάθε είδους βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητα.

Συλλογή & Μεταφορά

Η εταιρία μας είναι εγγεγραμμένη στο Η.ΜΑ με αρ. 9086 για την συλλογή και τη μεταφορά των αποβλήτων νόμιμα. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του κατάλληλου εξοπλισμού στο χώρο σας, για τη συλλογή απορριμμάτων, μπαζών, οικοδομικών και ανακυκλώσιμων υλικών. Η EcoBloumas αναλαμβάνει την τοποθέτηση των κάδων στον χώρο που θα μας υποδείξετε αλλά και τη συλλογή και απομάκρυνση απορριμμάτων και μπαζών. Η αποκομιδή και η αντικατάσταση των κάδων γίνεται άμεσα, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο κίνησης της εταιρίας μας.

Διαδικασία

Η διαδικασία για τις ενοικιάσεις κάδων για μπάζα είναι απλή. Με ένα τηλέφωνο κλείνουμε το ραντεβού μας στο μέρος που επιθυμείτε.
Η διάρκεια που μπορείτε να κρατήσετε τον κάδο είναι από μία έως δέκα ημέρες, μετά θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση.
Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο οχημάτων για να σας καλύψουμε, σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Εάν η τοποθέτηση ενός κάδου είναι δύσκολη, γιατί είναι στενό και δυσπρόσιτο το σημείο, διαθέτουμε μικρά φορτηγά που με ένα ραντεβού, εφόσον έχετε τοποθετήσει τα μπάζα σε σακουλάκια, να φορτωθούν επιτόπου και να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ο στόλος μας

18 τόνους μικτό βάρος, για μακρινές αποστάσεις και μεγάλα φορτία έως 10 τόνους, ή 20 κμ κάδο.

14 τόνους μικτό βάρος, μικρότερο σε διαστάσεις για πιο μικρούς δρόμους. Έως 6 τόνους ωφέλιμο βάρος, ή 12 κμ κάδο.

18 τόνους μικτό βάρος, μικρότερες διαστάσεις για μικρούς δρόμους και για μακρινές αποστάσεις. Έως 9 τόνους ωφέλιμο βάρος, ή 15 κμ κάδο.

12,5 τόνους μικτό βάρος, 22 κμ καρότσα για επιτόπου φόρτωμα. Έως 6,5 τόνους ωφέλιμο βάρος.

6,5 τόνους μικτό, για επιτόπου φόρτωμα, ιδανικό για μικρούς δρόμους, μέχρι 120 τσουβάλια μπάζα. Έως 3,5 τόνους ωφέλιμο βάρος, 8 κμ καρότσα.

2,5 τόνους μικτό βάρος, ωφέλιμο 1 τόνος. 3 κμ καρότσα. Ιδανικό για μικρά έργα.

Scroll to Top